Pagini

25 ian. 2016

ROMANIAN RUSTIC INTERIOR by Marinela Filip - Conacul Bratescu

  ROMANIAN RUSTIC INTERIOR by  Marinela Filip:  peretii, mobilierul fix hotelier si mocheta sunt neutre, in nuante plecand de la alb la gri - crem. In contrast, piesele autentice romanesti sunt evidentiate prin culori intense si amplasarea minimalista.

Piese spectaculoase din portul popular romanesc, FOTELE, sunt amplasate intre grinzi, formand capul de pat. Draperiile din in, legate ca mantovane, incalzesc atmosfera fara sa o incarce.

Piese de accent: o pereche de scaune romanesti vechi, sculptate si retapitate cu tesatura din in, contribuie la crearea atmosferei rustice elevate.

Surpriza: o FOTA veche, piesa de muzeu, este expusa pe un panou, protejata cu sticla securizata. 

Ansablul creaza un inedit accent rustic, dar este totodata si functional...oglinda lipita pe sticla  devine piesa necesara toaletei. 

Covorul din lana, original, care a apartinut bunicii proprietarilor, aduce culori intense si invioreaza camera de mansarda

  ROMANIAN RUSTIC INTERIOR by  Marinela Filip - detaliu - Photo Andreea Pasca, Impresum Studio

Noptierele pe role, din bustean, sunt neutre si minimaliste. In camera din mansarda Conacului Bratescu, sunt folosite numai materiale organice: lemn, bumbac, lana...iar bustenii-noptiere ne accentuaza senzatia comumiune cu natura.

  ROMANIAN RUSTIC INTERIOR by  Marinela Filip - detaliu

Baia placata cu faianta alba romaneasca, are accente de culoare date de cahlele pictate inramate (au rol decorativ dar si practic, de cuiere) si prin masa din lemn de brad a lavoarului antichizata si pictata la Rotechim.

  ROMANIAN RUSTIC INTERIOR by  Marinela Filip:  camera cu ceramica pictata...o camera joasa, tocmai buna pentru joaca copiilor...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu